Referenties

Dit zeggen anderen over mij

Enthousiast, doortastend en zelfstandig

Medlon huurde Linda in eerste instantie in om het toetsen van vaardigheden op de labvloer vorm te geven. Maar al snel werd de opdracht breder en heeft ze succesvol een LMS met brede content neergezet! Op haar eigen enthousiaste en doortastende manier. Bij dreigende vertraging was zij degene die dit meteen zelfstandig oploste. Daarnaast was ze lid van het team en voelde het niet als een interimsamenwerking, maar als een teaminspanning. Een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat!

Constructief, samenwerkend en adequaat

Linda heeft voor ons vijf ontwikkeltrajecten op het gebied van e-learning geleid. Ze ging op een constructieve manier met de verschillende belangen en partijen om. Haar expertise op onderwijskundig gebied bood veel toegevoegde waarde net als haar ervaring in de zorg en met projectmanagement. Ze pakt projecten makkelijk op, legt eenvoudig contacten en vervult op een adequate manier haar adviesrol. Linda is een prettige en gedreven collega waar ik goed mee samen kon werken.

Professionele ontwikkelaar, collegiaal

Linda is een collega van wie de klasse afdruipt. Ze wist niet alleen nieuwe leerstof te ontwikkelen (van deze leerstof zal ik de komende jaren nog dankbaar gebruik maken overigens), ze droeg haar ook nog eens op een effectieve wijze over. Petje af. Ook kwam ze met een aantal lesanalyses die me even wakker schudden. Ik had Linda graag als directe collega gehad.

Linda is echt een verbindende factor

Opdrachtgevers

Partners

 
© SMART learning & development - 2021