Referenties

Dit zeggen anderen over mij:

BETROKKEN, DURF EN VISIE, BREDE WERKERVARING

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met Linda. Ik heb haar leren kennen als een betrokken collega die graag de handen uit de mouwen steekt: ze pakt taken direct op en heeft durf. Daarnaast heeft ze visie en deelt die met anderen. Linda heeft ze een brede werkervaring: niet alleen als onderwijskundige, maar ook als OK-assistent en als docent. Ze spreekt dus meerdere “talen” en is echt allround. Dat is heel prettig en vertrouwd!

EMMY WITTENBERG
Onderwijskundig adviseur Medische Vervolgopleidingen (MVO) Radboudumc

SNEL INZETBAAR, ZELFSTANDIG, WERK INHOUDELIJK SNEL EIGEN MAKEN

Linda stelt heldere vragen, is transparant in haar werkwijze en heeft een zeer professionele en positieve instelling. In korte tijd heeft ze een aantal klussen voor ons opgepakt en afgerond. Iets waar we de komende tijd verder op kunnen bouwen. Mochten we in de toekomst weer op zoek zijn naar een snelle denker met verstand van zaken en een positief kritische blik, dan zal ik Linda daar zeker voor benaderen!

MICHELLE BUITENHUIS
Hoofd opleidingen Reinier Academie, Reinier de Graaf Gasthuis

ENTHOUSIAST, DOORTASTEND EN ZELFSTANDIG

Medlon huurde Linda in eerste instantie in om het toetsen van vaardigheden op de labvloer vorm te geven. Maar al snel werd de opdracht breder en heeft ze succesvol een LMS met brede content neergezet! Op haar eigen enthousiaste en doortastende manier. Bij dreigende vertraging was zij degene die dit meteen zelfstandig oploste. Daarnaast was ze lid van het team en voelde het niet als een interimsamenwerking, maar als een teaminspanning. Een fijne samenwerking met een mooi eindresultaat!

TAMARA GILBERS
HR Manager Medlon Medische Diagnostiek

CONSTRUCTIEF, SAMENWERKEND EN ADEQUAAT

Linda heeft voor ons vijf ontwikkeltrajecten op het gebied van e-learning geleid. Ze ging op een constructieve manier met de verschillende belangen en partijen om. Haar expertise op onderwijskundig gebied bood veel toegevoegde waarde net als haar ervaring in de zorg en met projectmanagement. Ze pakt projecten makkelijk op, legt eenvoudig contacten en vervult op een adequate manier haar adviesrol. Linda is een prettige en gedreven collega waar ik goed mee samen kon werken.

MARIEKE SCHIEVINK
Hoofd bedrijfsopleidingen Isala Academie

PROFESSIONELE ONTWIKKELAAR, COLLEGIAAL

Linda is een collega van wie de klasse afdruipt. Ze wist niet alleen nieuwe leerstof te ontwikkelen (van deze leerstof zal ik de komende jaren nog dankbaar gebruik maken overigens), ze droeg haar ook nog eens op een effectieve wijze over. Petje af. Ook kwam ze met een aantal lesanalyses die me even wakker schudden. Ik had Linda graag als directe collega gehad.

ADRIAAN KUIPERS
Docent Nederlands en stagebegeleider ROC van Twente

LINDA IS ECHT EEN VERBINDENDE FACTOR

TONNIE BRAND
Lid projectgroep Leerlandschap OKC2020

Linda zelf: ‘M’n grootste uitdaging? Met mijn expertise méér uit een opleidingsbudget halen!’ ‘Een leven lang leren’ is op mijn lijf geschreven. Mensen enthousiasmeren om te blijven leren, is het allerleukste wat er is! ‘Dat ik jarenlang zelf leermiddelen heb ontworpen, helpt om de kwaliteit en geschiktheid van bestaande modules te kunnen beoordelen.’ ‘De kunst is om verbinding te leggen met de werkvloer. Ik spreek de taal van de laborant én de specialist. Van de onderhoudsmonteur én de ingenieur.’ ‘Een leven lang leren - Practise what you preach: Vanaf september 2018 volg ik de Master Educational Science and Technology aan de Universiteit van Twente.’

Meer weten, onderwijskundige advies nodig of vrijblijvend kennis maken met mij en mijn dienstverlening?

© SMART learning & development - 2021