Opleidingsplan

Wil je, voordat je een opleiding aanschaft, eerst weten aan welke kennis en aan welke vaardigheden echt behoefte is? Of wil je, voordat je een training laat ontwikkelen een overzicht van alle mogelijkheden? Met een goed opleidingsplan bereik je doelen op de meest slimme manier. Binnen planning en binnen budget.

Investeren in de kennis van medewerkers is een investering in het concurrentievermogen van de organisatie én in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Daar hoort een gedegen plan bij, gebaseerd op de doelen en mogelijkheden van de organisatie. Wat het oplevert? Verantwoorde keuzes, concrete trainingen, passende leertrajecten en zo nodig op maat gemaakte content. Zo ontstaat een gestructureerd, toekomstbestendig opleidingsplan waar resultaten tellen en vorderingen gevolgd worden. En niet onbelangrijk: Met een realistisch en beheersbaar kostenplaatje.

Linda Bruggink, Smarteld, over-linda

Linda: ‘M’n grootste uitdaging? Met mijn expertise méér uit een opleidingsbudget halen!’ ‘Een leven lang leren’ is op mijn lijf geschreven. Mensen enthousiasmeren om te blijven leren, is het allerleukste wat er is! ‘Dat ik jarenlang zelf leermiddelen heb ontworpen, helpt om de kwaliteit en geschiktheid van bestaande modules te kunnen beoordelen.’ ‘De kunst is om verbinding te leggen met de werkvloer. Ik spreek de taal van de laborant én de specialist. Van de onderhoudsmonteur én de ingenieur.’ ‘Een leven lang leren - Practise what you preach: Vanaf september 2018 volg ik de Master Educational Science and Technology aan de Universiteit van Twente.’

Meer weten? Of een opleidingsplan (laten) maken? Bel of mail Linda.

© SMART learning & development - 2021