Opleidingsadvies

Opleidingsadvies

Herkenbaar in uw organisatie?

Er is genoeg kennis en expertise in huis. Hoe maakt u deze deelbaar? En hoe kunt u kennis en expertise borgen binnen uw bedrijf, organisatie of instelling?

Hoe zorgt u ervoor dat kennis en expertise bewaard blijven wanneer mensen weggaan? Mensen werken immers niet meer een leven lang bij hetzelfde bedrijf.

Er moet scholing ontwikkeld worden. Maar uw eigen mensen zijn druk en moeten het ontwikkelen in implementeren ervan ‘erbij’ doen. Hoe kunt u dit oplossen?

Bestaande leereenheden en modules zijn toe aan een herontwerp. Zodat uw mensen zelf bepalen wanneer, hoe en waar ze leren. Wat voor mogelijkheden zijn er?

Er moet (verplicht en /of periodiek) aan bij- en nascholing worden gedaan. Hoe pakt u dit aan?

U wilt op een eigentijdse manier efficiënt en effectief met uw mensen of cliënten communiceren. Maar op welke manier?

Benieuwd naar wat SMART e-learning & development voor u kan doen?

Om een onafhankelijk advies op maat te kunnen formuleren, verdiep ik mij in uw wensen. Ik stel kritische vragen. Daarbij verzamel ik de juiste informatie en voeg deze samen met actuele kennis over opleiden en leren. Hierbij houd ik rekening met de aspecten die het leren beïnvloeden. Het doel is een activerend en zelfsturend ontwerp van een opleidingstraject. Met als eindresultaat mensen stimuleren en enthousiasmeren, merkbare resultaten behalen en successen ervaren.

E: linda@smarteld.nl M:06-12060172