Een eigen leerplatform

In een leerplatform, ook wel leermanagementsysteem, kiezen medewerkers aansprekende en overzichtelijke trainingen en leerpaden. Hoe en waar er geleerd wordt? Gewoon op de werkplek. Of thuis. 24/7.

Het platform biedt een eigen, unieke mix van kennis en vaardigheden die belangrijk zijn voor de organisatie en/of medewerkers. Welke blokken of cursussen je aanbiedt is uiteraard maatwerk. Dat geldt ook voor het toetsen. Afhankelijk van de branche en de doelgroep zijn er veel mogelijkheden.

Een voorbeeld van een leerplatform op maat

Smart leerplatform
Linda Bruggink, Smarteld, over-linda

Linda: ‘M’n grootste uitdaging? Met mijn expertise méér uit een opleidingsbudget halen!’ ‘Een leven lang leren’ is op mijn lijf geschreven. Mensen enthousiasmeren om te blijven leren, is het allerleukste wat er is! ‘Dat ik jarenlang zelf leermiddelen heb ontworpen, helpt om de kwaliteit en geschiktheid van bestaande modules te kunnen beoordelen.’ ‘De kunst is om verbinding te leggen met de werkvloer. Ik spreek de taal van de laborant én de specialist. Van de onderhoudsmonteur én de ingenieur.’ ‘Een leven lang leren - Practise what you preach: Vanaf september 2018 volg ik de Master Educational Science and Technology aan de Universiteit van Twente.’

Meer weten? Over een leerplatform, bestaande trainingen of op maat gemaakte content? Bel of mail Linda

© SMART learning & development - 2021